Maandopening

ingevoerd op 01-12-2016

Donderdag 1 december openen we de maand december met alle leerlingen. In de leerlingenraad is de wijze van invullen van de maandopeningen aan de orde geweest.

Wat moeten we tijdens een maandopening blijven doen? Het vieren van de verjaardagen op deze wijze. Je bent dan echt even bijzonder. Ruimte die er is om talenten op het podium te laten zien vinden ze belangrijk, maar ook de aandacht die er is voor de ‘regel van de maand’ is een onderdeel dat zeker moet blijven.
Ze hebben met elkaar besproken dat leerlingen van groep 8 de maandopeningen gaan voorbereiden. Wat komt er aan de orde en in welke volgorde. Daarnaast gaan zij de presentatie van de maandopening zelf verzorgen. Deze maandopening werd gepresenteerd door Britt Eickholt en Colin Murphy

Ondersteund PBS is er veel aandacht voor positief gedrag. Wij willen vanuit een positieve benadering zorgdragen voor een respectvolle, veilige leer- , werkomgeving waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. De komende periode zal er extra aandacht zien voor ‘goed toiletbezoek’.

De jarigen van de maand december gaan we in het zonnetje zetten, door ze feestelijk toe te zingen! De jarigen van deze maand zijn: Zaneta Ryba, meester Rob de Rijcke, Esmeé Admiraal, Lieke Looman, juf Wilma Sommer, Thijne Huizing, Jurre Bakker, Kian Hessing, Roan Wokke, juf Daphne Zwaan, Pieter Kuurman, juf Josta Komen, juf Ciska de Jong, Liam de Roo, juf Ank van der Hoorn, Bastiaan de Greeuw.

Meester, juffen, jongens en meisjes allemaal een super verjaardag deze maand!

IMG_1513 IMG_1513