Info - uurtje

ingevoerd op 04-01-2016

Woensdag 13 januari is er weer een info-uurtje. Het doel van dit uurtje is ouders van kinderen die dit jaar op De Paperclip gestart zijn en andere ouders de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten en te informeren over diverse onderwerpen.

Tijdens deze ochtend willen wij graag uw mening horen over het gebruik van mobieltjes. Hoe ligt het dan met verantwoordelijkheden en wat kan en wat niet. Wat weet u wel of niet over het gebruik van een mobiel. Vanuit de werkgroep pedagogisch klimaat is deze vraag ook aan het team gesteld. Deze werkgroep is ontstaan uit de studiedagen die het team heeft gehad vanuit de PBS (Positive Behavior Support) training. Wij vinden het belangrijk ook ouders mee te laten denken en praten over wat wij samen wenselijk vinden binnen De Paperclip. Het gebruik van een mobiel is daar een onderdeel van.

Ook is er voor u de gelegenheid om vragen te stellen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is het daarnaast ook een ontmoetingsmoment met andere ouders van de Paperclip. Voor jongere broertjes of zusjes is er speelgoed aanwezig.

Koffie en thee staan om 8.30 uur klaar in de ouderkamer ( 1e verdieping tegenover de groepen 1 en 2).