Schooldammen

ingevoerd op 01-02-2016

Op zaterdag 9 en 16 januari hebben er vier teams van De Paperclip meegedaan aan het schooldamtoernooi. Na een aantal vrijdagmiddagen te hebben geoefend onder begeleiding van oud leerling Rianne Mensinga, konden zij goed voorbereid starten. Het zijn twee zeer intensieve middagen geweest en de welpen- en pupillenteams hebben enorm goed gespeeld!

Beide welpenteams wisten zich te plaatsen voor de ‘Superfinale’! Uiteindelijk werd team 1 vierde in deze poule en wist het tweede team een podiumplaats te behalen. Het resultaat: een dik verdiende tweede plaats! Hiermee heeft welpenteam 2 zich ook weten te plaatsen voor de provinciale wedstrijden! Op zaterdag 20 februari zullen zij weer zware dampartijen gaan spelen in Purmerend. Immers daar spelen zij tegen de hoogst geplaatste team uit de voorrondes.

Van de pupillen deed team 1 mee in de Superfinale. Zij hebben echt zware partijen moeten spelen en hebben zich uiteindelijke op de 7e plaats weten te plaatsen. Pupillenteam 2 speelde in de grote finale. Daar wisten zij de eerste plaats op het podium te behalen. Jongens en meisje wat een prachtige prestaties. Ook hebben jullie er met elkaar en alle begeleidende ouders en supporters twee hele gezellige middagen van gemaakt!
Als jullie lekker blijven oefenen zullen jullie vast en zeker volgend jaar weer verrassende resultaten behalen! De spelers die naar Purmerend gaan, heel veel succes en vooral veel damplezier! 

Schooldammen Schooldammen