Ouderbijdrage

ingevoerd op 01-04-2016

Wellicht is de brief met de oproep voor de betaling van de ouderbijdrage u ontschoten.

Hieronder nog even alles op een rij, zodat u de ouderbijdrage in orde kunt maken.

Voor het deel schoolreisgeld €25 geldt, dat betaald dient te worden. Alleen dan kan uw zoon/dochter deelnemen aan het jaarlijkse schoolreisje.

 

Betreft: ouderbijdrage schooljaar 2015/2016 - HERINNERING

 

Geachte ouders en verzorgers,

 

Eind september 2015 hebben wij u geïnformeerd over de kosten voor de ouderbijdrage en schoolreisje. Wij hebben geconstateerd dat u de bijdrage nog niet heeft betaald.

 

Zit uw kind in groep 1 t/m7 ?

Wij verzoeken u € 42,50 per kind over te maken op bankrekeningnr. NL12RABO0107288532 t.n.v. oudervereniging “Paperclip”. Vermeld duidelijk de naam en de groep van uw kind.

 

Zit uw kind in groep 8 ?

Indien uw kind in groep 8 zit, betaalt u alleen de ouderbijdrage van € 17,50.

Dit omdat zij niet op schoolreis gaan, maar op schoolkamp. Wij verzoeken u € 17,50 per kind over te maken op bankrekeningnr. NL12RABO0107288532 t.n.v. oudervereniging “Paperclip”. Vermeld duidelijk de naam en de groep van uw kind.

 

Wilt u dit bedrag uiterlijk 20 april voldoen?

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij ondersteunen het team met allerlei activiteiten, zoals sint maarten, sinterklaas- en kerstfeest, carnaval en Pasen. Ook een lekkernij tijdens sportactiviteiten die buiten schooltijd plaatsvinden wordt verzorgd door de ouderraad. Als afsluiting van het schooljaar volgt het jaarlijkse schoolreisje. Zonder ouderbijdrage kan de ouderraad samen met de school deze festiviteiten niet organiseren. Wij vertrouwen erop dat u de bijdrage zult betalen, zodat wij ook voor uw kind(eren) deze festiviteiten kunnen blijven organiseren.

 

Schoolfonds

Als u problemen hebt om de ouderbijdrage te betalen, kunt u contact opnemen met  Barbara Koster. Zij kan u meer vertellen over het schoolfonds, en hoe u op die manier via de gemeente in aanmerking kan komen voor een bijdrage in de kosten.

 

Mocht uw betaling met deze brief kruizen, dan kunt u deze brief als niet verzonden beschouwen.

 

Bij voorbaat onze dank.

 

Namens de ouderraad,

 

Raymond de Niet

penningmeester oudervereniging “Paperclip”