Help mijn kind is online

ingevoerd op 22-04-2016

“Wat is media en waar zijn onze kinderen online?
Op een interactieve manier wil ik met u de thema’s mediaopvoeding, games, privacy, beeldvorming en seksualiteit behandelen.
Wat is onze invloed als ouders, is deze snel veranderende media wereld nog wel bij te houden?
Doordat ik medialessen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs geef heb ik veel kennis vanuit de leerlingen zelf kunnen opdoen die ik meeneem in mijn ouderavond”.

 

Ouders/verzorgers van de groepen 5 t/m 8 worden van harte uitgenodigd om op

dinsdagavond 17 mei tijdens deze ouderavond aanwezig te zijn. Heeft u jongere kinderen en heeft u interesse voor dit onderwerp bent u ook van hart welkom. Immers ook uw zoon/dochter krijgt te maken met de online wereld.

Leonie Befort vertelt u op deze avond over diverse onderwerpen binnen de mediawijsheid. Zij is consulent mediawijsheid vanuit de Bibliotheek Kennemerwaard,  De avond begint om 19:30 uur en zal uiterlijk 21:00 uur worden afgerond.

 

Na deze ouderavond zullen de leerlingen van de groepen 6 en 7 ook twee lessen krijgen over dit onderwerp. In groep 8 zijn deze lessen al gegeven, ook met het oog op de overgang naar het voortgezet onderwijs. Vraagt u er bij uw zoon/ dochter nog eens naar, wellicht geeft deze ouderavond u ook tips en inzichten.