Terugkoppeling behoeftepeiling november 2016.

ingevoerd op 30-11-2016

In week 46/47 stond de behoeftepeiling Kindcentrum De Paperclip open. Er werd gevraagd naar uw behoefte voor opvang en het naschoolse  activiteitenaanbod.
Wij willen iedereen die de behoeftepeiling heeft ingevuld daarvoor hartelijk bedanken.
De reacties geven ons handreikingen om het aanbod te optimaliseren en zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Bso de Klipper

Eén van de punten die naar voren kwam is het verruimen van de openingstijden van bso De Klipper. Er is behoefte aan voorschoolse opvang vanaf 7 uur en verlenging tot 18:30 uur. Dit wordt mogelijk vanaf 1 januari.


Wist u dat u ook alleen in vakantieweken of op studiedagen buitenschoolse opvang kunt afnemen?

Of gebruik kunt maken van flexibele opvang op wisselende dagen in de week?

 

Wilt u gebruikmaken van deze verlengde openingstijden of de andere mogelijkheden op de Klipper neem dan contact op met Mieke Dorrestein (M.Dorrestein@skhhw.nl) .
U kunt ook altijd even lopen bij juf Rianne Daalhuizen bij BSO de Klipper, u bent van harte welkom!

 

Warme maaltijd

Wij zijn in overleg met het Leger des Heils om invulling te geven aan de mogelijkheid om bij de BSO een verantwoorde warme maaltijd af te nemen tegen een schappelijke prijs.
We gaan deze pilot starten vanaf week 3, maandag 16 januari. Over de exacte inhoud ontvangt u binnenkort informatie.

BSO met zwemles

Uit de enquête is naar voren gekomen, dat hier wel behoefte aan is. Het overleg met medewerkers van de Waardergolf loopt. We gaan een pilot groep starten op de vrijdag, deze kinderen zwemmen dan in De Waardergolf van 14:00 uur tot 14:30 uur. Hierbij is dan ook een pedagogisch medewerker vanuit de BSO aanwezig. Meer informatie over deze mogelijkheid zal snel worden gemaild.

Aanbod naschoolse activiteiten

Voor de naschoolse aanbod kwam de behoefte aan een creatief, sportief en muzikaal aanbod naar voren. Bij het organiseren van het nieuwe activiteitenblok zullen we daar zeker rekening mee gaan houden!

De behoeftepeiling is anoniem afgenomen, maar wellicht heeft u nog behoefte om uw reactie verder toe te lichten of vragen te stellen. Daar willen wij graag ruimte voor maken.
Hiervoor kunt u contact opnemen met Mieke Dorrestein 06-46616650 M.Dorrestein@skkhhw.nl of Barbara Koster 072 5715787 depaperclip@depaperclip.nl