Maandopening

ingevoerd op 31-01-2017

In verband met het afnemen van de Cito M toetsen hebben we afgesproken de maandopening te verschuiven naar dinsdag 7 februari. Dan openen we met elkaar de nieuwe maand. Deze keer zijn de programmering en de presentatie in handen van Stijn Geels en Suus van Hoegee.

Zij zullen ook aandacht besteden aan respect. In de leerlingenraadvergadering van februari kwam naar voren, dat er leerlingen zijn die wel eens negatieve reacties krijgen over hun kleding. Dit vinden wij op De Paperclip onplezierig. Het is sterk dat leerlingen dit zelf kunnen en durven te benoemen!

Iemand aanspreken op kleding in negatieve zin is ongepast. Voor de een is een topmerk essentieel, de ander vindt dit minder boeiend. Daarin kunnen en mogen we verschillend zijn. Het gaat erom wie jij bent als persoon! Dit kunnen we van elkaar leren, door elkaar te respecteren. Vanuit respect voor de medemens is er ook veel ruimte om jezelf te kunnen en mogen zijn.

De jarigen van de maand februari gaan we in het zonnetje zetten, door ze feestelijk toe te zingen! De jarigen van deze maand zijn: juf Lenny Schuijt, Lynn Filmer, Indy Tesselaar, Sylvana Holdorp, Lakshiya Ariynayagam, Jananiya Ariyanayagam, Mike Best, Elisa Bergkamp, Mats Droog, juf Sarena Merencia, Lisanne Standens, Yasmim De Man Dos Santos, Richard Nijssen, Daan Kater, juf Claudia Kraakman, Juf Barbara Koster en Jax Massarotto. Juffen, jongens en meisjes allemaal een super verjaardag deze maand!

IMG_1543 IMG_1543