Open dag en open avond

ingevoerd op 01-02-2017

Zijn er nog broertjes of zusjes die in het nieuwe schooljaar 4 gaan worden en nog niet staan ingeschreven? Let op ouders! Het wordt echt tijd om uw zoon of dochter in te schrijven. Het aanmelden van broertjes en zusjes gaat niet automatisch. Loopt u even bij mij binnen om een afspraak te maken? Dan kan het aanmeldingsformulier ingevuld worden en is ook uw jongere zoon of dochter zeker van een plaatsje op De Paperclip zodra hij/zij vier jaar wordt.

Op maandag 13 maart hebben wij onze jaarlijkse open middag. Van 13:00 uur – 16:00 uur zullen wij belangstellenden gastvrij ontvangen en ze vertellen over de school en ze rondleiden.

Heeft u nog vrienden, bekenden, familieleden die op zoek zijn naar een school voor hun kind, dan kunt u ze attenderen op onze open middag. Op donderdagavond 30 maart zijn wij ook open. Wij zijn dan van 19:00 – 21:00 uur aanwezig. Zodat ouders/verzorgers die minder makkelijk vrij kunnen nemen de mogelijkheid hebben om de school in ieder geval alvast van binnen te zien. Dan is het helaas zonder onze leerlingen, maar wellicht volgt er dan een tweede bezoek om de school in bedrijf te zien.