Wegens succes een tweede voorstelling Omdenken: Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Viert u ons jubileum met ons mee op 9 oktober?

De omdenkshow is uitverkocht!

Kinderen zijn heerlijk inspirerend, wij genieten elke dag van hen. Wij mogen ze begeleiden op hun ontdekkingstocht door het leven, een dankbare taak. En dat doen wij graag samen met u. Vaak gaat het goed, soms loopt het wat minder lekker. Samen met u trekken we op en proberen we het beste pad voor uw kind te vinden. Dat doen we al tien jaar met heel veel plezier en toewijding.

Nu we wat te vieren hebben willen we u graag uitnodigen voor de voorstelling Omdenken: ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’. Om samen te genieten van de hilarische momenten die de worsteling van het opvoeden van opgroeiende kinderen soms met zich mee brengt. Om te leren loslaten, om de handvatten aan te nemen die ons aangereikt worden.

Op maandag 9 oktober zetten wij de deuren van Theater Cool voor u open. In ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Berthold Gunster legt hij uit dat perfecte ouders willen zijn ‘een van de grootste tragedies in het leven’ is. In een mix van theater, cabaret en lezing doorloopt hij – met hulp van acteur Dion Vincken – allerlei facetten van de ‘explosieve wereld van het opvoeden’. Om te lachen en om te leren.

Een combinatie die past bij Stichting Flore. Wij bieden u de gelegenheid deze voorstelling tegen zeer gereduceerd tarief bij te wonen. Voor een kleine bijdrage van € 10 per persoon bent u verzekerd van een avond vol plezier, herkenbare situaties en ‘a-ha-momenten’. Flore trakteert u op een heerlijke kop koffie met lekkers vooraf en een hapje en drankje na afloop.

Op 1 januari 2007 zag Stichting Flore het levenslicht Uit de fusie van Kaprion en Valete is een stevige organisatie ontstaan die aan 7.600 leerlingen hoogstaand basisonderwijs biedt. Met ruim 700 medewerkers – verdeeld over 28 basisscholen en een servicekantoor – richten wij ons al tien jaar vol overgave op onze kerntaak: de kinderen het beste uit zichzelf laten halen. De tijd staat niet stil, dat hebben we gemerkt. Wij houden onze ogen op de toekomst gericht. De kinderen van nu gaan straks beroepen uitoefenen die nu nog niet bestaan. Ontwikkeling van jezelf als mens, waarbij je je lekker in je vel voelt, waarbij je weet hoe je jezelf kunt presenteren, dat is belangrijk als voorbereiding op je toekomstige beroep. Samenwerken, oplossingsgericht nadenken zijn elementen die we bij Flore op onze scholen en straks in de kindcentra willen stimuleren. Met deze vaardigheden zijn de leerlingen goed toegerust op hun toekomstige rol in de maatschappij. En af en toe ‘omdenken’ komt daar goed bij van pas.

Viert u met ons mee? Reserveer hier uw plaats(en)! (https://www.stichtingflore.nl/pg-25185-7-110996/pagina/omdenken-kaarten.html#!kaarten)

Wij hopen u te mogen begroeten op 9 oktober!

Adrie Groot

Voorzitter College van Bestuur Stichting Flore

lastige-kinderen lastige-kinderen