Ouder-enquête BvPO

ingevoerd op 30-03-2017

De enquête is door 54% van de ouders ingevuld! Daar zijn wij heel blij mee. Onderwijs maak je samen, uw mening hebben wij nodig om de school verder te ontwikkelen.

Het eindoordeel van deze ouderpeiling is: ‘de ouders zijn zeer tevreden’ de school krijgt een 7.7 als rapportcijfer.

De leerkracht scoort in deze peiling een 8.6! De referentiegroep scoort op dit onderdeel een 8.2.

Ouders/verzorgers hebben ook aangegeven in de top 5 van belangrijkheid dat de leerkracht het belangrijkst is binnen de organisatie. Daarna volgen: begeleiding, sfeer, persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. In het rapport krijgt begeleiding van u een 8.0, sfeer een 7.5, persoonlijke ontwikkeling een 7.6 en kennisontwikkeling krijgt ook een 7.6.

Naast deze punten zijn er ook ontwikkelpunten genoemd, zoals veiligheid op weg naar school, overblijf, info-uurtjes en de omgang van kinderen onderling.

Een rapport geeft aan waar verbeter mogelijkheden zitten. Daar willen wij zeker werk van maken. Zo zullen we de ingestoken weg rondom PBS/Kanjertraining nog verder door  ontwikkelen. Daarbij is communicatie met ouders/verzorgers ook een belangrijk facet. Hier zien we nog echt mogelijkheden tot verbetering.

Alle ouders/verzorgers hartelijk dan voor het invullen van deze ouderenquête. We zijn heel trots op dit mooie rapport! Hiermee spreekt u ook de waardering uit naar het team van De Paperclip. Voor meer informatie kunt u de link aanklikken (https://www.depaperclip.nl/pg-26344-7-112078/pagina/oudertevredenheidsonderzoek.html) en krijgt u middels een power point presentatie het onderzoek in beeld.