Gruwelijk eng!

ingevoerd op 15-09-2017

Dat is het thema van de Kinderboekenweek 2017. De Kinderboekenweek gaat officieel van start op woensdag 4 oktober. Onze leerlingen hebben dan een vrije dag, omdat het team een studiedag heeft.
Maar ook dit jaar besteden we in alle groepen weer aandacht aan de Kinderboekenweek. De commissie zit al vol plannen voor een leuke opening! Daarover hoort of leest u vast nog meer.
De Bruna geeft scholen weer de gelegenheid om te sparen voor gratis boeken voor de schoolbibliotheek. Daar willen we natuurlijk graag weer aan meedoen.
Hoe gaat het zijn werk?

Ouders/familieleden kopen in de periode van de Kinderboekenweek een of meer boeken. De kassabon levert u in op school.

We verzamelen de bonnen van aankopen in de periode van 4 t/m 15 oktober.

De bonnen worden ingeleverd bij de Bruna en de school ontvangt een waardebon.

De waarde wordt bepaald door het totale bedrag aan bonnen. 20 % mag voor 16 december door de school in de winkel worden besteed.

Lezen is een feest! Lezen kan overal en altijd. Denkt u bij het aanschaffen ook aan bijvoorbeeld een boek voor een verjaardagscadeautje of als cadeau in de decembermaand.
Hoe hoger het bedrag aan bonnen, hoe voller de kasten van de schoolbibliotheek zullen worden. Vorig jaar mochten we een waardebon van €65,97 besteden. Hiervan zijn toe boeken aangeschaft voor de kleuterbibliotheek. Nu zijn het documentatiecentrum en de kasten voor de midden- en bovenbouw aan de beurt. Spaart en leest u ook mee?