Onderwijsstaking

ingevoerd op 15-09-2017

Wat hadden we gehoopt dat onze overheid gehoor zou geven aan de signalen die we voor de zomervakantie en al ver daarvoor hebben uitgezonden. Helaas heeft dit geen resultaat gehad! Zoals het nu lijkt wordt er op donderdag 5 oktober gestaakt! Tenzij uiterlijk 29 september de politiek met een goed voorstel komt. Op dit moment lijkt die kans klein. Houdt u daarom in uw agenda rekening met deze op handen zijnde staking. Want ook het team van De Paperclip vindt dat het tijd wordt voor impuls voor het onderwijs, zodat wij op een goede manier kunnen blijven werken aan onderwijskwaliteit. Met name gericht op de werkvloer. Dat het beroep een beter salaris verdient vinden wij niet het belangrijkste punt, wij willen de onderwijskwaliteit kunnen waarborgen, door minder werkdruk op de werkvloer. Waarbij wij denken aan bijvoorbeeld administratieve zaken.
Ons bestuur steunt de actie. Vanuit Stichting Flore krijgen we in de loop van de komende week meer informatie. Blijft u ons volgen over dit onderwerp via de mail en de website.
Maakt u gebruik van naschoolse opvang, informeer dan in ieder geval naar de mogelijkheden binnen de organisatie van uw aanbieder!