Sintviering dinsdag 5 december 

ingevoerd op 01-12-2017

We blijven het Sinterklaasjournaal volgen, maar als alles volgens afspraak verloop komt Sinterklaas op dinsdag 5 december De Paperclip en De Regenboog leerlingen bezoeken! Ook u bent natuurlijk van harte welkom om bij het feestelijke onthaal aanwezig te zijn. Als het weer het toelaat zullen wij Sinterklaas buiten op de verhoging, aan de zijkant van de school, ontvangen. 
Na het ontvangst gaat Sinterklaas en wij hopen dat hij ook Pieten mee zal nemen naar binnen. De leerlingen lopen met hun leerkracht(en) naar binnen. Voor ouders/verzorgers, jongere broertjes en zusjes houdt het feest hier op.  
Sinterklaas zal aansluitend de groepen bezoeken. In de groepen wordt al druk geoefend op de liedjes, dansjes en versjes, die de leerlingen graag voor Sinterklaas willen presenteren. 
In de ochtendpauze verzorgt de ouderraad limonade en een passende lekkernij. Aan het eind van de ochtend wordt er in de groep geluncht. Hiervoor geeft u uw kind(eren) lunch en drinken mee. Om 14:00 uur zijn alle leerlingen vrij. Maakt u op dinsdag gebruik van naschoolse opvang, neemt u dan zelf contact op om te kijken wat er mogelijk is.