Sport- en naschoolse activiteiten

ingevoerd op 05-03-2018

Na twee dagen dammen in de voorrondes mocht team van groep 8 deelnemen aan de Noord Hollandse Kampioenschappen. Daar hebben Daan Arisz, Helya, Jananiya, Roland en Imane gestreden tijdens 8 partijen. Zij hebben in hun klasse de 11e plaats weten te bemachtigen. Dit is gezien het sterke speelveld een hele prestatie! Jongens en meisjes wat geweldig dat jullie De Paperclip zo goed hebben vertegenwoordigd. Jullie zitten nu in groep 8, dus helaas deelname volgend jaar is niet toegestaan, maar er is weer nieuw aanstormend damtalent. Dus voor de toekomst wie weet weer eens naar het Noord Hollands Kampioenschap. 
Op donderdag 1 maart hebben er 5 teams deelgenomen aan het schoolvolleybaltoernooi. Nadat de spelers eerst de vrieskou moesten trotseren om bij sporthal De Draai te komen, hebben zij prachtige wedstrijden gespeeld. Hierbij werd Team Hawa, groep 4/5 tweede in de poule. Dit betekende een felbegeerde medaille voor de spelers! Jongens en meisjes, maar zeker ook begeleidende ouders bedankt voor jullie sportieve inzet!  

Start Mad Sience 

Voor de voorjaarvakantie was er even verwarring. Maar dinsdag 7 maart gaan de Mad Science lessen van start. Jongens en meisjes heel veel techniek plezier. 
De lessen worden gegeven in de Clipgroep, het lokaal van juf Ciska de Jong.