De Ouder Raad

ingevoerd op 29-03-2018

De Ouder Raad

Woensdag 7 maart is de OR weer samen gekomen om e.e.a. te bespreken. De 5e vergadering van dit schooljaar. Nog twee te gaan en dan is het schooljaar al weer voorbij, maar voordat het zover is hebben we nog een hoop te doen.

 

Wat staat ons nog te wachten?

Koningsdag, Schoolreisje, Sportdag, Jubileumweek, schoolkorfbaltoernooi en de Avond4Daagse zijn een aantal van de activiteiten waarmee de leden van de Ouder Raad samen met de leerkrachten achter de schermen al weer druk bezig zijn.

 

Kunnen we al iets verklappen?

Dat het stuk voor stuk leuke dagen worden! De invulling van Koningsdag krijgt steeds meer vorm en ook dit jaar wordt het dankzij de inzet van diverse plaatselijke sportclubs weer een gezellige dag. Het schoolreisje? Dat houden we altijd zo lang mogelijk geheim. Een tipje van  de sluier: de  groepen 1, 2 en 3 gaan gezamenlijk op schoolreisje op donderdag 12 juli. De groepen 4, 5, 6 en 7 gaan donderdag 26 juni gezamenlijk op pad. De Jubileumweek wordt een leuke week voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Ook aan de oudleerlingen en oudleerkrachten is gedacht.

 

Feedback

Naast vooruit kijken evalueren we tijdens een vergadering ook altijd de evenementen van de maanden ervoor. We stellen uw feedback dan ook zeer op prijs. Net als uw hulp, want zonder de inzet van u als ouder zijn alle activiteiten niet mogelijk.

 

Ouderbijdrage

Niet alleen uw financiële bijdrage is van belang, ook uw fysieke bijdrage! De OR is blij met alle ouders die willen helpen. We benaderen u altijd per e-mail, maar u mag ook zelf één van de OR-leden aanschieten.

 

OR-vergadering en -leden

De volgende vergadering is woensdag 18 april. Lijkt de OR u ook leuk? Schuif gerust een keer aan bij de vergadering. Aan het eind van dit schooljaar moet de OR afscheid nemen van een aantal leden. We zijn dus op zoek naar ouders die de leeg komende plekken willen opvullen!

 

Met vriendelijke gr

Contact opnemen met de Ouder Raad kan via ouderraad@depaperclip.nl. Of spreek één van ons aan op het schoolplein.

ouderraad ouderraad