Wilgentunnel

ingevoerd op 29-03-2018

U heeft hem ongetwijfeld al zien staan, het nieuwe speeltoestel op het schoolplein. Maar weet u nog hoe hij er gekomen is? Dankzij u!

 

Fancy fair

Vorig jaar heeft de Ouderraad samen met de school een gezellige Fancy fair georganiseerd. Mede dankzij het mooie weer was die dag een enorm succes. Door middel van onder andere een taartenverkoop, spelletjeskaart en rommelmarkt hebben we met z’n allen een mooi bedrag bijeen gebracht.

 

Realisatie

En toen? Wat te doen met de opbrengst, zoveel mensen, zoveel wensen. De Ouderraad was er redelijk snel uit. Een “groen” speeltoestel voor op het schoolplein. De realisatie liet uiteindelijk nog even op zich wachten. Er moest gewacht worden op de winter, dat is namelijk het snoeiseizoen voor wilgen. Zaterdag 17 februari was het dan eindelijk zover. Hoveniersbedrijf Fred Marcin uit Heerhugowaard begon met plaatsen van de wilgentunnel.

 

Moeder Natuur

En nu staat hij er met al zijn pracht en praal! Een beetje kaal, maar dat is maar tijdelijk. Met de liefde en aandacht van Moeder Natuur wordt hij elk jaar mooier en groener en zal hij er uit komen te zien als zijn grote zus op onderstaande foto.

We hopen dat de kinderen er veel plezier aan gaan beleven en willen u als ouder bedanken voor het mede mogelijk maken van weer een extra speeltoestel op het schoolplein!

 

Met vriendelijke groet,

De Ouder Raad

wilgentunnel wilgentunnel