De persoonlijke gegevens van uw kind goed beschermd

AVG per 25 mei 2018

Blosse hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. De Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei 2018 van kracht is, vormt het uitgangspunt van ons privacy beleid.

Blosse werkt voortdurend aan maatregelen om te voldoen aan de AVG. Voor de implementatie hiervan is een IBP-team (informatie, beveiliging en privacy) samengesteld. Daarnaast hebben we een functionaris voor de gegevensbescherming (FG) aangesteld.

In ons vernieuwd privacy reglement staat beschreven hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. U vindt bijvoorbeeld meer uitleg over welke gegevens wij van u hebben geregistreerd en welke door ons verwerkt worden. Dit reglement ligt momenteel ter instemming bij de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR) en de Ondernemingsraad (OR). Zodra deze definitief is plaatsen we het op onze website.

Uiteraard zijn uw persoonlijke gegevens bij ons in veilige handen.

Meer informatie (https://www.blosse.nl/pg-25185-7-107873/pagina/privacy.html) vindt u verder op onze website.  

Indien u vragen, opmerkingen heeft of u wenst een incident te melden, kunt u contact met ons opnemen via privacy@blosse.nl

privacy privacy