Verslag van de Ouderraad

ingevoerd op 02-07-2018

Het was alweer de laatste keer dit schooljaar, woensdag 13 juni vergaderde de OR om het schooljaar af te sluiten en alvast vooruit te blikken naar volgend schooljaar. 

Evaluaties 

Wat hebben we een drukke en leuke periode achter de rug. Koningsdag, Sportdag, Jubileumweek, schoolkorfbaltoernooi en de Avond4Daagse zijn een aantal van de activiteiten die we hebben geëvalueerd. Stuk voor stuk leuke activiteiten! Tijdens de Jubileumweek was er een Fancy Fair, ook dit keer werd die weer druk bezocht door leerlingen, ouders en familie en vrienden. De taartenwedstrijd, de rommelmarkt, de spelletjes, de loterij…………wat was er een hoop te doen! En wat mogen we trots zijn op het resultaat, er is € 1.696 opgehaald. Samen met de leerlingen gaan we op zoek naar een goede besteding van het bedrag. 

Vooruitblik 

Eén veranderpunt stak er tijdens de evaluaties met kop- en schouders bovenuit. De zoektocht naar hulpouders. Gelukkig kunnen we bij alle activiteiten rekenen op de hulp van u als ouder. Maar vele handen maken licht werk! Volgend jaar willen we in de zoektocht naar hulpouders een grote verbeterslag maken, meer digitaal en interactief. Een goed voorbeeld hiervan zijn de inschrijflijsten voor het Kerstdiner. 

OR-vergadering en -leden 

De datum van de volgende vergadering is nog niet bekend, het vergaderschema zal aan het begin van het nieuwe schooljaar gemaakt worden. 

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie! 

Met vriendelijke groet. 

Ouderraad De Paperclip. 

Contact opnemen met de Ouder Raad kan via ouderraad@depaperclip.nl. Of spreek één van ons aan op het schoolplein.