Verslag vanuit de Ouderraad

ingevoerd op 01-10-2018

Beste ouders/verzorgers,  

Het schooljaar is weer begonnen, de hoogste tijd om als Ouderraad de werkzaamheden weer op te pakken. Tijdens de eerste vergadering, van dit jaar hebben we alle activiteiten doorgenomen en de taken verdeeld. Die taken kunnen we uiteraard niet alleen aan. Ook dit jaar zullen we regelmatig uw hulp vragen!  

Financiën   

Daarnaast hebben een aantal zaken van vorig jaar de revue gepasseerd. We hebben gekeken naar de financiën, hoeveel geld is er binnengekomen vanuit de ouderbijdrage en diverse acties, en hoeveel geld is er uitgegeven aan de activiteiten. De opbrengst van de FancyFair staat nog op de rekening, maar krijgt meer en meer een concreet doel.   

Nieuwe samenstelling OR  

De samenstelling van de OR is behoorlijk veranderd. Jolanda van Hoegee, Brenda Parmentier en Sander Jak-van Rhee hebben na vele jaren afscheid genomen van de OR. Er zijn daarentegen ook drie nieuwe leden toegevoegd aan de OR, Brenda Best, Edwin Ruitenberg en Selma van Ham. Helaas was niet de voltallige OR aanwezig bij de eerste vergadering. In de volgende nieuwsbrief zal de nieuwe OR zich voorstellen.  

We hebben er weer zin in dit jaar! Hebben jullie vragen? Spreek ons aan op het schoolplein of stuur een e-mail naar ouderraad@depaperclip.nl.