Nieuws van BSO De Klipper

ingevoerd op 20-12-2018

Al langere tijd kampt Kinderopvang de Paperclip met een financieel tekort. De belangrijkste oorzaak hiervan is de hoge huur van de ruimtes van De Peuterclip en De Klipper. 

Om deze reden heeft het college van bestuur van Blosse besloten om de huur van De Klipper m.i.v. 1 februari 2019 op te zeggen. De Klipper zal vanaf dan gebruik gaan maken van De Peuterclip ruimte. 

Er is gekozen voor het behoud van de psz ruimte omdat deze direct grenst aan het speeldak en naast de speelzaal ligt. Verder is het een open en lichte ruimte, die centraal en goed zichtbaar binnen het kindcentrum is gesitueerd. 

Uiteraard wordt de ruimte geschikt gemaakt, zodat de gebruikers van De Klipper ook een aantrekkelijke ruimte is, waar zij zich lekker kunnen ontspannen en samen leuke en uitdagende activiteiten kunnen doen. Om dit te realiseren zal op 7 januari gestart worden met de verbouwing. De meeste bouwactiviteiten zullen ‘s middags plaatsvinden. 
Uiteraard wordt er alles aan gedaan de veiligheid voor de peuters te garanderen. Er wordt een stofscherm geplaatst, zodat zij niet bij de bouwactiviteiten kunnen komen. 
Tot 1 februari blijft De Klipper gebruik maken van de huidige ruimte. 

Januari zal mogelijk een rommelige maand worden maar vanaf 1 februari a.s. hebben we een fijne plek voor zowel De Peuterclip als de Klipper!