Privacy 

ingevoerd op 01-04-2019

Privacy is een hot item op dit moment in onze maatschappij. Bij Blosse hebben wij onze maatregelen genomen om te voldoen aan de wet en gaan we zorgvuldig en met respect om met de persoonsgegevens van de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. 

We hebben de maand februari uitgeroepen tot ’Maand van de Privacy’ bij Blosse en veel aandacht besteed aan privacy en het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens van kinderen en medewerkers. Om zo onszelf weer even op scherp te zetten en aandacht te houden voor dit belangrijke onderwerp. 

Ook u als ouder/verzorger willen we op de hoogte stellen van hetgeen we bij Blosse ondernemen voor een goede zorg voor de persoonsgegevens van de kinderen. We nodigen u dan ook van harte uit voor een leerzame en ludieke avond op het servicebureau van Blosse.  

Op 4 april zullen een deskundige op het gebied van de AVG in opvang en onderwijs en Michel Wolf, standup comedian u meenemen door de privacyregels. Om over na te denken en om te lachen.  

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. We staan dan klaar met een kopje koffie of thee. Het programma start om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.  

Toegang is gratis. 

Opgeven