Maandopening

Nikita en Richard verzorgen de maandopening. Deze keer hebben ze aandacht voor de regel van de maand: “Ik help een ander”. Ook deze keer zullen er optredens zijn vanuit verschillende groepen.  
Dhr. R Korbijn zal aanwezig zijn om het Groene Lintje uit te reiken. In mei werden De Paperclip en De Vlindertuin genomineerd. Dit door de deelname aan de Energie Challange werden wij genomineerd als milieuvriendelijkste school. Vervolgens mochten de inwoners van Heerhugowaard hun stem uit brengen. GroenLinks Heerhugowaard heeft voor het eerst dit jaar deze verkiezing uitgezet en De Paperclip is in de categorie duurzaam winnaar geworden! Jongens en meisjes van de Energie Challange gefeliciteerd, met dit welverdiende lintje! Jullie hebben er tijdens het project voor gezorgd, dat jong en oud binnen ons Kindcentrum zich meer bewust geworden is van het belang om zuinig om te gaan met energie en zorgvuldig om te gaan met afval. 
De jarigen van de maand worden feestelijk toegezongen. Dit zijn er deze maand best veel, want ook degene die in de vakantie jarig zijn worden toegezongen. De jarigen zijn: Thom, Kyara, Brandon, Maeve, Vajen, Leonardo, Mohamed, Daniel, Jenna, Sebastiaan, Auryn, Rosalie, Elinn, Dylan, Ryan, Jamie, Thomas, Hidde, Nian, Fenna, Sanne, Hediye, Saeed, Luuk, Max, Kirsten, Chris, Wende, Edward, Finn, Samed, Derek, Sofia, Joshua. Jongens en meisjes allemaal gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag in juli of augustus!