Sparen voor de schoolbieb!!!

 

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna Middenwaard de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbibliotheek uit te breiden met de nieuwste, spannendste en leukste kinderboeken! Hoe meer ouders en grootouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken.  
In oktober 2018 wisten we met elkaar een bedrag van € 122,06 bij elkaar te sparen! Daar zijn weer mooie titels voor aangeschaft. 

Hoe werkt de Schoolbieb-actie?  

· U koopt van 2 t/m 13 oktober 2019 één (of meerdere) kinderboek(en) bij Bruna Middenwaard  en levert de kassabon vóór 15 november 2019 in op school.   
· Wij leveren de kassabonnen in bij Bruna in de Middenwaard.  
· Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en wij ontvangen een waardebon.  
· We mogen t/m 15 december 2019 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in de Bruna. Wij hopen dat u samen met de kinderen meedoet, want leesplezier creëren we samen! Kijk voor de actievoorwaarden op bruna.nl/schoolbieb.  
 
Ook willen wij u erop wijzen dat de Bruna in Middenwaard een aantal leuke activiteiten organiseert tijdens de Kinderboekenweek. Zo komt Gary Northfield, de auteur van de prachtige serie boeken rondom Julius Zebra bij ons op bezoek op zaterdag 5 oktober van 14.00. - 15.00 uur. 

Pagina-einde 

Hij doet eerst een spetterende tekenworkshop met de kinderen en gaat daarna signeren en kunnen ze met hem op de foto. Uiteraard is Julius Zebra ook zelf aanwezig om op de foto mee te gaan. Op zaterdag 12 oktober sluiten we Kinderboekenweek af met het gezamenlijk dansen van de themadans van Kinderen voor Kinderen: Reis je mee! 
Dansschool We Entertain start weer en alle kinderen kunnen instappen en heerlijk mee dansen. 
Start 14.00 uur bij ons voor de ingang op het Dekaplein en 14.45 op het Coolcatplein. 
Aankomende week liggen de kleurplaten in onze winkel voor de kleurwedstrijd. 
De 3 winnaars mogen een mooi boek zelf uitzoeken.