Naschoolse activiteiten

Schoolvoetbal 

Voor het schoolvoetballen hebben de ouders/verzorgers van de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 al een mail ontvangen. Daarbij zat ook de aanmeldstrook. De sportcommissie heeft vanuit de leerjaren 7 en 8 al voldoende aanmeldingen gehad. Dit zouden op dit moment 2 teams worden. De leerlingen 5 en 6 blijven nog wat achterblijven. Jongens en meisjes meld je aan! Dit kan nog tot 7 februari. 
 
Dammen 

De Paperclip was op zaterdag 11 en 18 januari goed vertegenwoordigd tijdens het schooldammen. Er speelden 2 pupillen teams en 1 welpen team. In alle klassen werd een derde plaats behaald. Dit na twee intensieve middagen dammen. Jongens en meisjes daar mogen jullie echt heel trots op zijn. Voor de welpen betekent het zelfs dat ze aankomende zaterdag, 8 februari meespelen in de Noord Hollandse Kampioenschappen schooldammen! Ze zullen dan van 11:00 uur tot 16:00 uur dammen. Dat is echt heel intensief! Maar ze willen er samen echt voor gaan. Mila, Thijne, Fuad, Jayden en Mike heel veel succes en plezier zaterdag. 

TAS
Woensdag 19 februari 13:00 - 16:00 uur. Carnavalsbingo voor iedereen van 6 t/m 13 jaar. Kostern €3, inclusief limonade en wat lekkers. Opgeven mail naar tasactiviteiten@gmail.com. Betalen met de Huygenpas is hiervoor mogelijk.

Gitaarlessen 
Op vrijdag 28 februari staat de eerste gitaarles op de planning. Aanmelden is nog mogelijk. 

City Run 

Ook dit jaar wordt er in Heerhugowaard weer een City Run georganiseerd. Deze keer een Paaseditie op vrijdag 10 april. Deelnemende leerlingen die ook op het formulier bij de groep aangemeld staan ontvangen een Paperclip aandenken. 
Let op het aanmelden en betalen verloopt echter via de organisatie. www.kids4kidsrun.nl