Pedagogisch Medewerker BSO Zevensprong (m/v)

(vac. nr. 1537)

Binnen Kindcentrum De Zevensprong, in Heerhugowaard, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor ons team op de dinsdagmiddag.

 

Het betreft een BSO waar sportiviteit en creativiteit hoog in het vaandel staat. Je werkt op een 8+ groep. Affiniteit met deze doelgroep is dus belangrijk. Ervaring op het KDV is gewenst.

 

Uiteraard beschik je over een toereikend diploma (bijvoorbeeld SPW 3 of 4, MBO-Sport en Bewegen, MBO-AW, MBO-IW, MBO-CW, HBO Docent Dans of Drama, etc.). Zie voor de volledige lijst www.fcb.nl/kinderopvag/kwalificatie-eisen.

 

Het betreft een vast dienstverband voor 4 uur in schoolweken, op de dinsdagmiddag. In de schoolvakanties en op studiedagen ben je 8 uur beschikbaar. Mogelijk dat het aantal uren kan worden uitgebreid in de toekomst.

 

Zou je meer uren willen werken, dan is er ook de mogelijkheid dat je nog een aantal (mid)dagen in de flexpool werkzaam bent. Je wordt dan ingezet op verschillende locaties van Blosse, waardoor je een brede werkervaring kunt opdoen op verschillende groepen.

 

Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Ilse Blekkenhorst. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-30599944 of via de mail: ilse.blekkenhorst@blosse.nl

 

Wil je solliciteren?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV, onder vermelding van het vacaturenummer, vóór 26 februari a.s.. Deze kun je sturen per mail, aan: werken.opvang@blosse.nl

 

watercolour-1768921_960_720 watercolour-1768921_960_720