Ouderbijdrage schooljaar 2020 - 2021 

Alle leerlingen krijgen een brief mee naar huis van de penningmeester van de ouderraad.  
Mogelijk een brief met het verzoek om de volledige betaling te voldoen van €45. Dit is bedoeld voor de ouderbijdrage €17,50 en € 27,50 wordt gebruikt voor het schoolreisje. 
Er is ook een brief waarin gevraagd wordt om €17,50 ouderbijdrage te betalen. U heeft in het vorig schooljaar €27,50 betaald voor het schoolreisje. Dit is niet doorgegaan en het bedrag is keurig apart gezet. 
Voor leerlingen in leerjaar 8 zal het bedrag €27,50 gebruikt worden als aanbetaling voor het schoolkamp. Hiervoor zal een bedrag van €67,50 worden gevraagd. 
In de brief wordt aangegeven hoe u het bedrag overmaakt. Tevens het verzoek om dit voor 1 november te doen, zodat de ouderraad de komende feesten ook passend kan organiseren. 

De ouderraad heeft De Paperclip aangemeld voor de clubsupport actie. Door naar de site te gaan kunt u als gebruiker van de Rabobank uw stem uitbrengen. 

https://www.rabo-clubsupport.nl/alkmaar-eo/deelnemers/details/85900-ouderver-basisschool-paperclip 

Hier leest u dat er vraag is naar meer groen in de school. Planten in lokalen hebben een positief effect op het welzijn van de leerlingen en natuurlijk ook de leerkrachten. Het zou mooi zijn als we middelen krijgen om dit goed te kunnen regelen. De eerste aanzet is al gedaan door de donatie van Intratuin begin dit schooljaar. 
Wilt u uw stem uitbrengen? Heeft u een Rabobankrekening dan kunt u op uw account zien of u ook lid bent. Nog geen lid? In de Rabobank App kan je heel makkelijk het lidmaatschap aanvragen. (Zelf regelen, Profiel, Contactgegevens wijzigen). 
U kunt stemmen vanaf 5 t/m 25 oktober 2020. Stemt u ook?