11 november 2020

Beste ouders/verzorgers van Kindcentrum De Paperclip.

 

Het weer is zacht, bijna geen wind en een goede temperatuur. Maar...Sint Maarten wordt dit jaar binnen gevierd.
Alle kinderen hebben hard gewerkt aan hun lichtje. Dit hebben zij mee naar huis gekregen, zodat u thuis samen toch een beetje de sfeer kunt maken. Namens de ouderraad hebben alle leerlingen een waxinelichtje gekregen en een kleine traktatie.
Mogelijk worden er volop liedjes voor u gezongen, of wordt er een spel gespeeld. Wij hopen dat u samen een gezellig moment heeft op deze bijzondere 11e november.

Vandaag hebben de leerlingen weer kunnen genieten van het eerste schoolfruit. Deze week staat er appel, peer en meloen op het menu.
Voorgaande jaren was het voor veel hulpouders een uitdaging om al dat fruit te verzorgen. Nu hebben we dit anders moeten organiseren. We hebben vandaag ervaren dat ook boven-bouwers dit leuk en leerzaam vinden om te doen.
Leerlingen van unit 7/8 zullen de komende weken allemaal aan de beurt komen om het fruit te verzorgen. Er wordt geleerd hoe er geschild moeten worden en er wordt volop gerekend, zodat het fruit in eerlijke porties naar de groepen gaat.
De eerste groep heeft het vandaag al supergoed gedaan. Dit hebben zij gedaan onder begeleiding van meester Rinus. Leerzaam en gezellig!

Team De Paperclip.

schoolfruit schoolfruit