Blosse Buitengewoon! Buiten bewegen is heel gewoon

Wat houdt je tegen? Kom uit school lekker bewegen bij Blosse Buitengewoon!

Blosse Buitengewoon! is een actieve buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen worden opgevangen in Heerhugowaard bij de voetbalclub Reigerboys op maandag, dinsdag en donderdag.

Dat Blosse Buitengewoon! op een voetbalclub plaatsvindt, betekent niet dat er alleen maar gevoetbald wordt. Zeker niet! Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten en zullen lekker bewegen, en dat ook voornamelijk buiten. Er is ook veel ruimte voor eigen inbreng van de kinderen.

Er wordt gewerkt volgens een activiteitenprogramma dat steeds zes weken beslaat. Dit programma wordt in samenspraak met de kinderen opgesteld. De kinderen weten dus wat zij voor de komende zes weken gaan doen: er is dan gekozen uit diverse sporten, spellen of ander creatieve activiteiten.

Het middagprogramma is zo samengesteld dat er eerst een uur actief bewogen wordt met álle kinderen onder leiding van een medewerker van Heerhugowaard Sport, daarna is er ruimte voor eigen invulling van de middag. Meer informatie en tarieven: blosse.nl/buitengewoon (http://www.blosse.nl/buitengewoon)

Adv Blosse Rodi baby vd maand JUN 2021 Buitengewoon 130x195-1 Adv Blosse Rodi baby vd maand JUN 2021 Buitengewoon 130x195-1